COVID-19

Beste bezoeker,

Het is niemand ontgaan: de coronacrisis rondom COVID-19. Dit heeft veel invloed op praktisch alles en iedereen. Helaas is de bruiloft branche hier geen uitzondering op. Ik wil jullie hier kort informeren over hoe ik omga met deze crisis en wat de mogelijkheden zijn.

 

1: Voorzorgsmaatregelen

Uiteraard neem ik voorzorgsmaatregelen om de kans op besmetting en verspreiding van het virus te minimaliseren. Je kunt hierbij denken aan:

1.1: Persoonlijke hygiëne (o.a. regelmatig handen wassen)
1.2: Kit met desinfecterende gel, handschoenen en mondkapjes
1.3: Afstand bewaren is erg belangrijk: minimaal 1,5 meter waar mogelijk
1.4: Uitgebreide check op symptomen: bij verkoudheidsklachten vervanging regelen

2: Geen annuleringskosten & aanbetaling

Ik hanteer geen annuleringskosten. Een aanbetaling is ook niet nodig. Jullie lopen bij mij dus een minimaal risico.

Wat de toekomkomst ons precies gaat brengen is helaas nog niet helemaal duidelijk. Wel lijkt het er op dat de versoepelingen per 1 juni 2020 en per 1 juli 2020 een positief invloed hebben op de bruiloften. Ik kan jullie helpen aan een ervaren wedding planner die hier rekening mee zal houden. Ook kan ik meedenken in nieuwe mogelijkheden. Denk daarbij aan het vastleggen van jullie bruiloft op video. Stel dat jullie er voor kiezen dat het niet verstandig is dat opa en oma aanwezig zijn, kunnen zij in ieder geval de complete ceremonie via video terugzien (live is ook een optie). Ideaal is deze situatie voor niemand, maar ik probeer te kijken naar wat er nog wél kan.

Heel veel succes met alles en veel gezondheid toegewenst.

Ektor Tsolodimos