Veelgestelde vragen

Wat is je stijl fotografie?
Ik fotografeer graag in meerdere stijlen. Ik zou mijn stijl op de eerste plaats willen omschrijven als journalistiek. Ik documenteer namenlijk wat er op de dag gebeurt. Maar wel op een creatieve wijze, met veel contrast en met veel scherm vullende beelden. Sommige van mijn foto’s neigen zelfs naar foto’s die je tegen zou komen in een magazine als advertentie. Dit soort beelden zijn zeer geschikt om groot af te laten drukken.
Wat is je werkwijze?
Ik werk graag zelfstandig – soms met een assistent. Dit ligt aan jullie type bruiloft en budget. Probeer zo veel als mogelijk op het achtergrond te blijven. Professionaliteit speelt hierbij een grote rol. Ik maak gebruik van high-end camera apparatuur die er voor zorgt dat ik zo discreet mogelijk te werk kan gaan.
Maak je ook trouwalbums?
Uiteraard. De trend is wel steeds vaker dat de bruid en bruidegom dit zelf willen doen. Geen enkel probleem voor mij: bespaard mij tijd en jullie dus ook kosten. Uiteraard heb ik ook tips over welke software en leverancier ik zou aanraden.
Hoeveel foto's krijgen wij?
Jullie krijgen zo veel mogelijk foto’s – zal echt geen goede beelden achter houden! Dit wil zeggen dat je minimaal 300 nabewerkte beelden krijgt in hoge resolutie. Je kunt hier mee doen wat je wilt. Vaak kom ik echter uit op 500+ beelden bij de definitieve oplevering.
What about foreign/expat weddings?
I do that as well. Quite a lot actually. Please take a look at this page for more information about these types of weddings.
Wat zijn de kosten?
Dat ligt er aan hoe lang jullie mij willen boeken. Het is vanaf 6 uur al mogelijk om mij in te huren en mijn uurtarief bedraagt € 145 per uur (incl. BTW). Een trouwalbum is altijd optioneel en uiteraard niet in mijn uurtarief inbegrepen.
Ben je full-time fotograaf?
Ja, fotografie is mijn full-time baan. Naast trouwfotografie richt ik mij met name op bedrijfsfotografie en geef ik ook veel fotografie cursussen.
Wat voor apparatuur gebruik je?
Enkel professioneel apparatuur van Canon. Mijn hoofdcamera is een Canon 5D Mark IV en als backup heb ik altijd een Canon 5D Mark III bij me. Verder schiet ik met een 6-tal Canon L-sersies lenzen en een 4-tal ART-series lenzen van Sigma. Verder flash ik met Profoto apparatuur.
Doe je ook aan video registratie van bruiloften?
Uiteraard – maar dat laat ik wel door een vaste collega/assistent doen. Neem contact op voor meer informatie.