Veelgestelde vragen

Hoe ga jij om met de corona crisis?
Serieus en flexibel. Zo hanteer ik geen annuleringskosten en een aanbetaling is ook niet nodig. Lees via deze link meer over mijn aanpak m.b.t. de corona crisis.

Kunnen wij je eerst ontmoeten?
Uiteraard! Het is gebruikelijk om 6-12 maanden van tevoren kennis te maken in mijn studio. Wij kunnen hier rustig al jullie wensen doornemen en ik kan al jullie vragen beantwoorden. De kennismaking is gratis en duurt ongeveer een uur.

Wat zijn de stappen na de ontmoeting?
We houden sowieso contact over de ontwikkelingen rondom jullie dag. Door mijn jarenlange ervaring kan ik ook adviseren in jullie planning. Een week van te voren hebben we nog een gesprek om alles precies af te stemmen.

Hoeveel foto’s krijgen wij?
Jullie krijgen zo veel mogelijk foto’s – zal echt geen goede beelden achter houden! Doorgaans kom ik dan uit op zo’n 300-450 beelden. Deze krijgen jullie in volle resolutie en mogen er mee doen wat jullie willen!

Wanneer lever je de foto’s op?
Altijd binnen een week. Tot nu toe is het mij altijd gelukt om binnen 24 uur een selectie van de beste foto’s te maken (snel via WhatsApp). Meestal krijgen jullie binnen 3 dagen zelfs alle foto’s toegestuurd.

Hoe worden onze foto’s opgeleverd?
Dat doe ik via een download link. Dit gaat veruit het snelst en meest gemakkelijk voor beiden partijen. Zodoende kan ik mij focussen op wat er echt toe doet: goede fotografie. Ik doe dus niet aan USB-sticks e.d.

Maak je ook trouwalbums?
Uiteraard. De trend is wel steeds vaker dat de bruid en bruidegom dit zelf willen doen. Geen enkel probleem voor mij: bespaart mij tijd en jullie dus ook kosten. Uiteraard kan ik ook bepaalde partijen/software adviseren.

Wat zijn de kosten/wat is je prijs?
Dat ligt er aan hoe lang jullie mij willen boeken en wat jullie precies nodig hebben. Alles is maatwerk. De meeste klanten betalen tussen de € 1.500 en € 2.500, exclusief trouwalbum en andere extra’s.

Hanteer je annuleringsvoorwaarden?
Nee, ik werk op basis van goed vertrouwen. Mocht er van jullie kant uit iets mis gaan zal ik hier – zelfs een dag van tevoren – geen kosten voor in rekening brengen. Jullie hoeven ook geen reden op te geven.

Werk je met een aanbetaling?
Nee, ik werk op basis van goed vertrouwen. Ik vind het daarom ook niet erg als jullie pas na jullie bruiloft betalen. Dit gaat ook mooi samen met mijn annuleringsvoorwaarden en komt in tijden van COVID goed uit.

Werk je alleen of met een assistent?
Ik werk meestal zelfstandig, soms met een assistent/second-shooter. Dit ligt aan jullie type bruiloft en budget. Ik pobeer zo veel als mogelijk niet op te vallen. Met minder mensen kan dit uiteraard beter.

Werk je met natuurlijk licht of flits?
Bij voorkeur werk ik uiteraard met natuurlijk licht (omgevingslicht). Bij de portretten en het feest is het verstandig om subtiel en realistisch te flitsen voor de maximale kwaliteit en uitstraling.

Wat voor apparatuur gebruik je?
Enkel professioneel apparatuur van Canon en Profoto. Ik gebruik tenminste 2 professionele bodies, 3-5 professionele lenzen en ik neem 3-5 flitsers mee. Als je meer wilt weten: wees welkom voor een kennismaking.

Ben je full-time fotograaf?
Ja, fotografie is mijn full-time bestaan. Naast trouwfotografie richt ik mij met name op commerciële fotografie via mijn hoofdonderneming Epsilon Studios en geef ik ook maandelijks fotografie cursussen in mijn studio.

What about foreign/expat weddings?
I do that as well. Quite a lot actually. Please take a look at this page for more information about these types of weddings.