Ervaringen

★★★★★ – “Wij konden geen betere fotograaf wensen! Ektor heeft echt fantastische foto’s gemaakt. Hij heeft een eigen stijl waardoor zijn foto’s zich onderscheiden van de ‘normale’ trouwfoto’s. Wij krijgen van iedereen aan wie wij de foto’s laten zien complimenten. Daarnaast is Ektor makkelijk in omgang en de communicatie verliep vanaf het begin tot het eind moeiteloos.”

Robin & Tristan

 

★★★★★ – “Wat een super fotograaf is Ektor! Eén van de belangrijkste dingen tijdens je trouwdag is dat je jezelf zo min mogelijk zorgen maakt, er is genoeg stress die dag. Ektor heeft er persoonlijk voor gezorgd dat we ons echt geen moment zorgen hebben gemaakt over de foto’s van de mooiste dag in ons leven. Daarnaast kregen we veel feedback over de geweldige manier van werken van Ektor, hij zorgt er namelijk voor dat hij zo veel mogelijk op de achtergrond blijft. Zodat hij niemand in de weg staat tijdens de plechtigheid bijvoorbeeld, maar als je de uiteindelijke foto’s ziet hebben die hier niet onder geleden. Voor iedereen die nog twijfelt, dat is nergens voor nodig! Met Ektor hoef je jezelf geen zorgen te maken, met geweldige foto’s als resultaat. Die de volgende dag al werden doorgestuurd. Een aanrader.”

Anne-Frank & Hugo

 

★★★★★ – “Ektor is echt een aanrader voor je bruiloft of ander feest. Een echte vakman, gezellig, professioneel. We hebben bijna niet in de gaten gehad dat hij er was tijdens ons feest en we hebben prachtige foto’s. Heel apart en speciaal. Wij willen hem iedereen aanraden, een dikke tien!! Nogmaals heel erg bedankt voor prachtige foto’ss. Bedank Iris (assistent) ook namens ons. Wij genieten nog steeds na.”

Linda & Jan

 

★★★★★ – “Nooit geweten dat foto’s maken op een bruiloft zo hard werken was. Respect voor Ektor wat die heeft klaargespeeld. Constant in de weer om te zorgen dat hij voor ons de perfecte plaatjes zou schieten. En eerlijk, het was dat we wisten dat die er was, maar anders was die ons niet eens opgevallen. Hij maakte zichzelf volledig onzichtbaar die dag maar heeft vervolgens wel het juiste shot te pakken. De foto’s laten de emoties, sfeer en alle details van die dag perfect zien. Iedere foto is kleurrijk en kent een verhaal. Misschien wel het grootste compliment is dat al onze gasten erg enthousiast waren over Ektor en nu stuk voor stuk zijn foto’s als profielfoto ergens hebben. De fotograaf en ook zeker de persoonlijkheid van Ektor zijn een absolute aanrader voor iedere bruiloft.”

Danielle & Teun

 

★★★★★ – “Ektor was de fotograaf tijdens onze bruiloft en heeft geweldig werk geleverd. Hij heeft alle delen van onze dag mooi in beeld gebracht van de voorbereidingen thuis, de ceremonie, het diner tot het moment dat de voetjes van de vloer gingen in de avond. Bij veel foto’s hebben de mensen in de foto Ektor überhaupt niet opgemerkt, wat tot erg mooie spontane foto’s heeft geleid. Tijdens onze trouwdag was het grijs en grauw weer, echter dit heeft Ektor er niet van weerhouden om een prachtige niet in werkelijkheid aanwezige zonsondergang te creëren bij onze fotoshoot, die iedereen die niet beter weet voor echt aan zou zien. Buiten zijn professionaliteit is Ektor ook een prettige man om mee samen te werken, die goed naar onze wensen heeft geluisterd.”

Karin & Stefano

 

★★★★★ – “Wij waren super blij met de ontzettend mooie foto’s die Ektor gemaakt heeft op onze trouwdag. Hij gebruikt hele mooie technieken die de gaafste foto’s opleveren. Hij is heel fijn, ontspannen op de achtergrond aanwezig en dat vonden wij heel fijn. Bedankt!”

Renske & Koen

 

★★★★★ – “Ektor is de fotograaf geweest op onze bruiloft. Hij is heel fijn in de omgang en de communicatie verliep altijd heel snel en soepel. Hij gaat snel en pragmatisch te werk waarbij hij er voor zorgt dat alle belangrijke momenten met hoge kwaliteit op de foto staan. Daarnaast, weet hij er ook een originele twist aan te geven.

Verder, gaat het ook super snel te werk met de oplevering van de foto’s. De dag na onze bruiloft ontvingen wij al een eerste kleine selectie van de foto’s. We hoefde daarna ook niet lang te wachten voordat we de volledige oplevering van de foto’s ontvingen! Wij zijn super blij met de mooie foto’s. Het is ook leuk te zien welke speciale momenten hij allemaal op de foto heeft gezet zonder dat je het door hebt gehad tijdens de dag zelf.

Wij bevelen Ektor dan ook ten zeerste aan als bruiloft fotograaf!”

Alice & Koen

 

★★★★★ – “Wij hebben het geluk gehad dat Ektor als fotograaf onze bruiloft heeft willen vastleggen. Niet alleen is hij een geweldige fotograaf die oog heeft voor de spontane expressies bij het bruidspaar en gasten, ook straalt hij een rust uit die je die dag goed kan gebruiken.

Met kleine aanwijzingen en verschillende scenes heeft hij van de fotorapportage een indrukwekkend resultaat gemaakt. Ook de rest van de dag, van het aankleden en opmaken in de ochtend tot het feest ’s avonds was Ektor erbij om de mooiste momenten prachtig vast te leggen.

Kortom, een ideale fotograaf voor het vastleggen van de mooiste dag van je leven.”

Martin & Femke

 

★★★★★ – “De manier waarop Ektor met licht, kleur, contrast en compositie omgaat zorgt ervoor dat de foto’s echt tot leven komen. Daarnaast weet hij de essentie en emotie van de belangrijke momenten perfect vast te leggen. En het is gewoon een relaxte kerel om er die dag bij te hebben 🙂 We zijn heel blij dat we door zijn foto’s een geweldige herinnering aan een onvergetelijke dag hebben.”

Marjolein & Peer

 

★★★★★ – “Onze bruiloft was een super mooie dag! Lieve mensen om ons heen op de mooiste dag van je leven en Ektor was er bij om het allemaal vast te leggen. Hij wist precies het juiste moment vast te leggen, zonder het gevoel te geven dat er continue een camera in je buurt was. Alle emoties staan perfect op beeld en op een ongedwongen wijze wist hij ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto’s als vanzelfsprekend lijken. De energie die Ektor meebrengt is aanstekelijk. Als we terug kijken naar ons trouw album, herleven we de dag weer opnieuw. Ektor is een zeer vakkundig fotograaf, een echte aanrader!”

Julie & Rayner

 

★★★★★ – “Relaxed, respectvol, gezellig, origineel & professioneel zijn woorden die Ektor in zijn werk als fotograaf omschrijven!

Ektor barste van de leuke en originele ideeën. Bij hem is niks teveel, hij staat overal voor open. Denkt graag met je mee en deinst nergens voor terug. Hij legt de meest gekke en bijzondere momenten vast, zonder dat je het in de gaten hebt, dit levert de leukste foto’s op.

Hij heeft onze dag van begin tot aan het eind met oog voor (de kleinste) details en mooiste momenten vastgelegd. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!

De foto’s zijn super gaaf geworden, hierdoor kunnen wij keer op keer onze trouwdag telkens opnieuw beleven met een glimlach =) “

Andrea & Savié

 

★★★★★ – “Ektor is an amazing photographer! We loved the pics that he clicked of us. They are amazingly beautiful. Also he made sure that we were not stressed that day, as already wedding days can be bit stressful. He was lovely to work with, very detailed in his work and very professional. I would recommend Ektor to anyone who is about to get married.. coz he really clicks the perfect pictures!”

Tajinder & Manpreet

 

★★★★★ – “Ektor is a genius to capture memories that we will cherish forever. There is no scenery needed, all the pictures are spontaneous, Ektor was just always at the right place at the right time, nearly invisible, to capture all the meaningful moments of our day and a tone of magic little details that only he can see threw is camera. We were really impressed, not only by the quality of the pictures, which is outstanding, but also by the way he captured the emotions of the day. Don’t book the date of your wedding until you are sure that Ektor is available, he is The Photographer you want for your wedding!”

Thomas & Dario

 

★★★★★ – “Ektor is an unbelievably amazing photographer and I would strongly strongly recommend you get him as your photographer for your wedding. We were absolutely amazed by the photos he took and have constantly been looking back at them because they are just so enjoyable to look at. He captures moments in such an interesting way – Every photo is a story. Together, they make up a larger story of our day which we can always look back on and smile.

Ektor is diligent, professional, organized, passionate, and creative. He was really easy to work with and we could tell that he had experience working on weddings. He knew what he wanted for really cool shots. At the same time, he was also flexible to what we wanted and was able to adapt with the flow of the day. Looking back, it seemed like he was there to capture every important moment, but you never noticed him at all. Ektor is a true professional.

We were lucky enough to stumble upon him and by reading this review, you are lucky too! Book him as your photographer, you won’t regret it. You’ll have a great experience and great photos of your day. Afterwards, you’ll end up recommending him to all of your family and friends just like we have. You’ll also probably write an equally passionate Google review of his work.

Thank you Ektor!”

Jay & Leo