Ervaringen

 

★★★★★ – “Ektor moet je echt heel graag willen hebben! Als ik hem 10 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Wat een geweldige foto’s hebben wij, precies in de stijl die we mooi vinden. Ektor luistert naar je wensen en maakt deze beter met eigen ideeën en suggesties. Close-ups, sfeerbeeld, portretten, scene’s, etc. etc. alles is mooi en de helft van de keren hadden we niet eens door dat die ergens in de buurt bij de momenten was! Gewoon echt een topper.”

Marjolein & Joris

 

★★★★★ – “Wij hebben Ektor voor onze bruiloft geboekt en man… Deze man werkt, goed, snel en fantastisch. Hij heeft de essentie van onze bruiloft zo goed vastgelegd. In zijn werk heeft hij de mooie balans tussen ’tijdloos’, ‘emotioneel’ en ‘feestelijk’ goed voor elkaar gekregen zoals hij zelf opmerkte dat we dat wilde hebben. We zijn hem hartstikke dankbaar voor het snelle werk dat hij heeft opgeleverd. Aanrader!”

Liliya & Thomas

 

★★★★★ – “Ektor heeft onze bruiloft (16 juni 2023) op de perfecte manier vastgelegd. Hij heeft klassieke, emotionele, grappige en spontane foto’s gemaakt. Alle belangrijke momenten zijn vastgelegd. Ook belangrijke momenten waarvan je van te voren niet wist dat deze belangrijk zouden zijn (een knuffel of een kus met je partner of een leuk of bijzonder moment met je vrienden of familie). Je hebt niet in de gaten dat hij aanwezig is, dat was voor ons perfect want wij houden er niet van om voor de camera te staan namelijk. Bij de fotoshoot is daar geen ontkomen aan en toch heeft hij ervoor gezorgd dat we ons op ons gemakt voelden. Hij past zich aan: aan de situatie, het bruidspaar en de gasten. Hij zorgt ervoor dat iedereen zich op zij gemak voelt. We krijgen enorm veel terugkoppeling van onze gasten dat de foto’s echt prachtig zijn en dat je echt kunt zien dat hij een hele goede fotograaf is; zowel door de kwaliteit van foto’s als hoe hij zijn werk heeft gedaan op de bruiloft. Voor ons was het feest belangrijk, dus de avondfoto’s waren ook erg belangrijk. Wat wij onder andere goed vinden aan Ektor is dat zijn dagfoto’s EN zijn avondfoto’s van topkwaliteit zijn. Dat maakt hem onderscheidend vinden wij. Ga je trouwen en zoek je een professionele, goede, sociale en vriendelijke fotograaf? Kies dan zeker voor Ektor. Iedere keer als wij de foto’s zien, herbeleven wij de dag precies zoals die was. Met alle tranen en lachen, al het plezier en de bijzondere momenten. Dank je wel Ektor, voor de blijvende herinneringen die je ons hebt gegeven. Het had niet beter gekund voor ons.”

Celeste & Carsten

 

★★★★★ – “We hebben Ektor gevraagd om op onze bruiloft te fotograferen en dat heeft hij fantastisch gedaan. De foto’s zijn prachtig geworden! Ektor gaat heel professioneel te werk, maar is tegelijkertijd ook laagdrempelig en vriendelijk in contact. Een hele prettige combinatie. Hij heeft een heel goed oog voor licht en weet op de juiste momenten, mooie plaatjes te schieten. Ektor heeft alle belangrijke momenten vast kunnen leggen, maar slaagt er tegelijkertijd in om niet te veel op de voorgrond te treden waardoor de flow van de dag behouden blijft. Wanneer hij wel even op de voorgrond moet treden omwille van instructies o.i.d. dan doet hij dit op professionele en vriendelijke wijze. De foto’s hebben we ook buitengewoon snel mogen ontvangen. Al met al zijn we super tevreden en was het hartstikke fijn om Ektor erbij te hebben op onze trouwdag! “

Bo & Jochem

 

★★★★★ – “Wij konden geen betere fotograaf wensen! Ektor heeft echt fantastische foto’s gemaakt. Hij heeft een eigen stijl waardoor zijn foto’s zich onderscheiden van de ‘normale’ trouwfoto’s. Wij krijgen van iedereen aan wie wij de foto’s laten zien complimenten. Daarnaast is Ektor makkelijk in omgang en de communicatie verliep vanaf het begin tot het eind moeiteloos.”

Robin & Tristan

 

★★★★★ – “Wij hebben onze trouwdatum zelfs afgestemd op de beschikbaarheid van hem. Raar? Nee meer dan de moeite waard! Ektor is een kunstenaar! Voor al onze bijzondere momenten in ons leven hebben we Ektor gevraagd dit vast te leggen. En altijd met een fantastisch resultaat! Nu onlangs onze bruiloft. En je merkt niet eens dat ie er is! Ektor, dankjewel!”

Patricia & Ruud

 

★★★★★ – “Via via kregen wij de tip van Ektor als fotograaf voor onze bruiloft. Zijn portfolio sprak voor zich en een eerste afspraak was gemakkelijk gemaakt. De eerste indruk was meteen goed: dit is een zeer kundige fotograaf met een duidelijk plan op basis van ervaring, dachten we. Door corona was de bruiloft 3x verzet en Ektor paste zich aan. In de voorbereiding dacht Ektor mee en gaf tips voor een mooie locatie voor de trouwreportage. Voorafgaand aan de grote dag samen het draaiboek doorgenomen wat ook vertrouwen gaf. Op de dag zelf wist Ektor de mooie momentjes tussendoor ook goed vast te leggen. Ektor maakt gemakkelijk een praatje en is er fijn bij, zonder dat hij nadrukkelijk aanwezig is. Op de belangrijke momenten doet hij zijn ding zonder dat wij ons anders moesten gedragen. Dat maakt dan ook dat je ons op de foto’s ziet zoals we zijn. Al snel hadden we na de bruiloft een paar eerste foto’s en vlot daarna volgende het totaal. De kwaliteit was zoals we het hadden gezien in het portfolio en we waren heel blij en tevreden met hoe ontzettend mooi de dag in beeld was gebracht!”

Lisa & Wouter

 

★★★★★ – “Wij waren al bekend met Ektor’s werk via een bedrijfsuitje waar hij prachtige foto’s had gemaakt. Wij waren op niet per sé op zoek naar een traditionele trouwfotograaf, maar naar iemand die heel goed in staat is om de sfeer van een feest vast te leggen. En die hebben we volledig in Ektor gevonden! Wij wonen in Amsterdam en hebben daar ook ons trouwfeest gegeven, maar de afstand was voor Ektor geen enkel probleem. Vooraf hebben we met elkaar gebeld om door te spreken wat onze wensen waren en die waren voor hem snel duidelijk. Hij is heel goed in staat om die wensen door te vertalen in een aantal concrete tips die op de avond zelf heel fijn waren. We hebben Ektors aanwezigheid eigenlijk totaal niet opgemerkt. Hij gaat helemaal op in hetgeen hij doet en mengt zich zo met de mensen dat je je totaal niet bewust bent van het feit dat er een fotograaf rondloopt. Dat heeft waanzinnige mooie inkijkjes gegeven van hoe de avond was. De foto’s zijn echt geweldig qua kleur en compositie en iedereen die ze ziet is er laaiend enthousiast over. De oplevering van de foto’s ging ook bijzonder snel en soepel dus we konden al heel snel nagenieten van de bijzondere avond. En elke keer als we naar die foto’s kijken, dan komt dat gevoel weer naar boven. Wij zouden Ektor dan ook zeer zeker aanraden om die bijzondere momenten vast te leggen!”

Suzanne & Amancio

 

★★★★★ – “Bedankt voor de prachtige foto’s van onze bruiloft. Ze weerspiegelde perfect de dag zoals wij die hebben beleefd! Ektor stelt je erg op je gemak en heeft goede tips niks is te gek voor hem. Hij is overal maar toch zie je hem niet, hij weet de momenten perfect vast te leggen in zijn puurste vorm. We zin erg blij met het resultaat en de mega snelle oplevering!”

Lisanne & Koen

 

★★★★★ – “Wat een super fotograaf is Ektor! Eén van de belangrijkste dingen tijdens je trouwdag is dat je jezelf zo min mogelijk zorgen maakt, er is genoeg stress die dag. Ektor heeft er persoonlijk voor gezorgd dat we ons echt geen moment zorgen hebben gemaakt over de foto’s van de mooiste dag in ons leven. Daarnaast kregen we veel feedback over de geweldige manier van werken van Ektor, hij zorgt er namelijk voor dat hij zo veel mogelijk op de achtergrond blijft. Zodat hij niemand in de weg staat tijdens de plechtigheid bijvoorbeeld, maar als je de uiteindelijke foto’s ziet hebben die hier niet onder geleden. Voor iedereen die nog twijfelt, dat is nergens voor nodig! Met Ektor hoef je jezelf geen zorgen te maken, met geweldige foto’s als resultaat. Die de volgende dag al werden doorgestuurd. Een aanrader.”

Anne-Frank & Hugo

 

★★★★★ – “We hadden ons geen betere en fijnere fotograaf kunnen wensen voor het vastleggen van onze bruiloft. Ektor werkt zeer professioneel maar is ook erg gezellig en zorgt er absoluut voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Hij werkt enorm hard en is overal om alle mooie momenten vast te leggen. Onze foto’s zijn prachtig en we hebben ook enorm veel complimenten ontvangen. Ook heeft Ektor onze ceremonie gefilmd en een sfeervideo van onze bruiloft gemaakt. Geweldig om dit op video te hebben, zodat we ook op deze manier onze speciale dag kunnen herbeleven. Alleen maar lof voor Ektor en we kijken er nu al naar uit dat hij komend jaar ons trouwfeest (dit jaar niet mogelijk i.v.m. corona) ook vast gaat leggen!”

Sophie & Stephan

 

★★★★★ – “Ektor is echt een aanrader voor je bruiloft of ander feest. Een echte vakman, gezellig, professioneel. We hebben bijna niet in de gaten gehad dat hij er was tijdens ons feest en we hebben prachtige foto’s. Heel apart en speciaal. Wij willen hem iedereen aanraden, een dikke tien!! Nogmaals heel erg bedankt voor prachtige foto’ss. Bedank Iris (assistent) ook namens ons. Wij genieten nog steeds na..”

Linda & Jan

 

★★★★★ – “Via onze werkgevers hebben wij beiden al eerder samengewerkt met Ektor. We zijn dus bekend met zijn werk en werkwijze dus we wisten wat we konden verwachten. Daarom twijfelden wij er ook beiden geen moment aan om Ektor voor onze bruiloft te vragen. Naast heel vriendelijk is hij super professioneel, denkt mee over de beste invulling van zijn uren en komt met goede tips. Toen de dag er eenmaal was heeft Ektor de hele dag gedocumenteerd alsmede ook de portretten van vrienden en familie geschoten. Hij had alles tot in de puntjes voorbereid qua materiaal, maar wist ook perfect te anticiperen en aan te voelen wanneer en waar hij erbij moest zijn. We hebben een prachtige dag gehad, en mede dankzij de foto’s van Ektor kunnen we deze nog vaak herbeleven. We zijn super blij met zijn werk, de foto’s zijn prachtig! Ektor bedankt!”

Audrey & Kevin

 

★★★★★ – “Ik kan me werkelijk geen verbeterpunten voorstellen. Ektor denkt graag met je mee, is vriendelijk, aftastent en helpt je in het proces met de voorbereidingen. Op de dag zelf weet hij letterlijk ieder detail vast te leggen zonder dat hij teveel aanwezig is. Oplevering van de foto’s is ontzettend snel. Tijdens het nabewerken deelt Ektor dan ook af en toe een preview wat een erg leuke beleving is als pas getrouwd echtpaar. Dan nog over de kwaliteit te spreken: dat was de reden waarom wij voor Ektor hebben gekozen, súper mooie foto’s in een frisse stijl. Dat is ook terug te zien in zijn portfolio!”

Robin & Bram

 

★★★★★ – “Wij waren super blij met de ontzettend mooie foto’s die Ektor gemaakt heeft op onze trouwdag. Hij gebruikt hele mooie technieken die de gaafste foto’s opleveren. Hij is heel fijn, ontspannen op de achtergrond aanwezig en dat vonden wij heel fijn. Bedankt!”

Renske & Koen

 

★★★★★ – “Nooit geweten dat foto’s maken op een bruiloft zo hard werken was. Respect voor Ektor wat die heeft klaargespeeld. Constant in de weer om te zorgen dat hij voor ons de perfecte plaatjes zou schieten. En eerlijk, het was dat we wisten dat die er was, maar anders was die ons niet eens opgevallen. Hij maakte zichzelf volledig onzichtbaar die dag maar heeft vervolgens wel het juiste shot te pakken. De foto’s laten de emoties, sfeer en alle details van die dag perfect zien. Iedere foto is kleurrijk en kent een verhaal. Misschien wel het grootste compliment is dat al onze gasten erg enthousiast waren over Ektor en nu stuk voor stuk zijn foto’s als profielfoto ergens hebben. De fotograaf en ook zeker de persoonlijkheid van Ektor zijn een absolute aanrader voor iedere bruiloft.”

Danielle & Teun

 

★★★★★ – “Ektor was de fotograaf tijdens onze bruiloft en heeft geweldig werk geleverd. Hij heeft alle delen van onze dag mooi in beeld gebracht van de voorbereidingen thuis, de ceremonie, het diner tot het moment dat de voetjes van de vloer gingen in de avond. Bij veel foto’s hebben de mensen in de foto Ektor überhaupt niet opgemerkt, wat tot erg mooie spontane foto’s heeft geleid. Tijdens onze trouwdag was het grijs en grauw weer, echter dit heeft Ektor er niet van weerhouden om een prachtige niet in werkelijkheid aanwezige zonsondergang te creëren bij onze fotoshoot, die iedereen die niet beter weet voor echt aan zou zien. Buiten zijn professionaliteit is Ektor ook een prettige man om mee samen te werken, die goed naar onze wensen heeft geluisterd.”

Karin & Stefano

 

★★★★★ – “Ektor is de fotograaf geweest op onze bruiloft. Hij is heel fijn in de omgang en de communicatie verliep altijd heel snel en soepel. Hij gaat snel en pragmatisch te werk waarbij hij er voor zorgt dat alle belangrijke momenten met hoge kwaliteit op de foto staan. Daarnaast, weet hij er ook een originele twist aan te geven. Verder, gaat het ook super snel te werk met de oplevering van de foto’s. De dag na onze bruiloft ontvingen wij al een eerste kleine selectie van de foto’s. We hoefde daarna ook niet lang te wachten voordat we de volledige oplevering van de foto’s ontvingen! Wij zijn super blij met de mooie foto’s. Het is ook leuk te zien welke speciale momenten hij allemaal op de foto heeft gezet zonder dat je het door hebt gehad tijdens de dag zelf. Wij bevelen Ektor dan ook ten zeerste aan als bruiloft fotograaf!”

Alice & Koen

 

★★★★★ – “Wij hebben het geluk gehad dat Ektor als fotograaf onze bruiloft heeft willen vastleggen. Niet alleen is hij een geweldige fotograaf die oog heeft voor de spontane expressies bij het bruidspaar en gasten, ook straalt hij een rust uit die je die dag goed kan gebruiken. Met kleine aanwijzingen en verschillende scenes heeft hij van de fotorapportage een indrukwekkend resultaat gemaakt. Ook de rest van de dag, van het aankleden en opmaken in de ochtend tot het feest ’s avonds was Ektor erbij om de mooiste momenten prachtig vast te leggen. Kortom, een ideale fotograaf voor het vastleggen van de mooiste dag van je leven.”

Femke & Martin

 

★★★★★ – “De manier waarop Ektor met licht, kleur, contrast en compositie omgaat zorgt ervoor dat de foto’s echt tot leven komen. Daarnaast weet hij de essentie en emotie van de belangrijke momenten perfect vast te leggen. En het is gewoon een relaxte kerel om er die dag bij te hebben. We zijn heel blij dat we door zijn foto’s een geweldige herinnering aan een onvergetelijke dag hebben.”

Marjolein & Peer

 

★★★★★ – “Onze bruiloft was een super mooie dag! Lieve mensen om ons heen op de mooiste dag van je leven en Ektor was er bij om het allemaal vast te leggen. Hij wist precies het juiste moment vast te leggen, zonder het gevoel te geven dat er continue een camera in je buurt was. Alle emoties staan perfect op beeld en op een ongedwongen wijze wist hij ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto’s als vanzelfsprekend lijken. De energie die Ektor meebrengt is aanstekelijk. Als we terug kijken naar ons trouw album, herleven we de dag weer opnieuw. Ektor is een zeer vakkundig fotograaf, een echte aanrader!”

Julie & Rayner

 

★★★★★ – “Relaxed, respectvol, gezellig, origineel & professioneel zijn woorden die Ektor in zijn werk als fotograaf omschrijven! Ektor barste van de leuke en originele ideeën. Bij hem is niks teveel, hij staat overal voor open. Denkt graag met je mee en deinst nergens voor terug. Hij legt de meest gekke en bijzondere momenten vast, zonder dat je het in de gaten hebt, dit levert de leukste foto’s op. Hij heeft onze dag van begin tot aan het eind met oog voor (de kleinste) details en mooiste momenten vastgelegd. Wij kunnen hem van harte aanbevelen! De foto’s zijn super gaaf geworden, hierdoor kunnen wij keer op keer onze trouwdag telkens opnieuw beleven met een glimlach!”

Andrea & Savié

 

★★★★★ – “Wij konden ons geen betere fotograaf wensen tijdens onze bruiloft. Gedurende de dag hebben wij bijna niks gemerkt van zijn aanwezigheid. Hij gaat heel professioneel en onopvallend te werk, maar weet wel precies op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Eén dag na de bruiloft had hij de eerste foto’s al gestuurd, zodat wij direct al konden nagenieten. Alle foto’s zijn echt onwijs mooi!! Een dikke aanrader!”

Iris & Joost

 

★★★★★ – “We hadden ons geen betere en fijnere fotograaf kunnen wensen voor het vastleggen van onze bruiloft. Ektor werkt zeer professioneel maar is ook erg gezellig en zorgt er absoluut voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Hij werkt enorm hard en is overal om alle mooie momenten vast te leggen. Onze foto’s zijn prachtig en we hebben ook enorm veel complimenten ontvangen. Ook heeft Ektor onze ceremonie gefilmd en een sfeervideo van onze bruiloft gemaakt. Geweldig om dit op video te hebben, zodat we ook op deze manier onze speciale dag kunnen herbeleven. Alleen maar lof voor Ektor en we kijken er nu al naar uit dat hij komend jaar ons trouwfeest (dit jaar niet mogelijk i.v.m. corona) ook vast gaat leggen!”

Sophie & Stephan